Roning

Roning

Seniorroning

Seniorer er voksne fra 18 år. Til denne gruppe tilbydes en række roture med forskellig intensitet og længde.

Langt de fleste ture er selvorganiserede og kræver bare, at der altid er en uddannet styrmand i båden. Der er enkelte hold med struktureret træning.

Hvordan kommer du i gang med roning?

Der er informationsmøde med tilmelding til roskolen i april i Lemvigs Roklubs lokaler. Er du nysgerrig og er du frisk på at prøve så er du allerede godt i gang. Skriv dig allerede nu op til informationsmøde og prøvetur, kontakt rochefen her.

Du får to gratis prøveture, før du skal beslutte, om du vil melde dig ind i Lemvig Roklub.

Nye medlemmer forberedes/frigives til at kunne deltage i alle Lemvig Roklubs rotilbud på en roskole i april-juni. Det er obligatorisk at deltage på roskolen for at kunne deltage i klubbens almindelige rotilbud på vandet.

Hvornår kan du ro?

Nye, frigivede roere kan deltage i alle Lemvig Roklubs rotilbud. For at sikre bedst mulig overgang fra roskolen til den almindelige træning, tilbydes der fællesroning hver tirsdag aften i hele sæsonen.

Roskolen består af en række ture på vandet med en uddannet instruktør, som lærer dig og de andre nye at ro, desuden undervises der i håndtering af bådene og andre forhold omkring Lemvig Roklub. Roskolen planlægges i mindre hold, og der tages hensyn til individuelle behov. Du skal regne med, at roskolen strækker sig over ca. 8/12 ture på vandet, som organiseres i en periode på 4-8 uger i løbet af april-juni.