Lemvig Roklubs åbning er udvidet.

10. maj 2020 17:47 , af Jørgen Høegsberg Kielsholm

Først og fremmest vil jeg takke jer alle for at vi overholder sundhedsstyrelsens retningslinjer. Det er flot den tålmodighed I har. Det er også rart at se at der bliver roet trods alt. Jeg vil gerne opfordre jer (nu vi yderlig har lukket op) til at tage fat i jeres ro kammerater og komme på vandet. Forhåbentlig kan vi mødes og synge omkring Skt. Hans bålet. De Planlagte Langture er aflyst.

En ændring af åbning af klubben gælder fra mandag d. 11. maj:

1. Der klædes om hjemmefra, overtøj må hænges i omklædning.
  2. Der tages bad hjemme.
  3. Der må roes alle båd typer.
  4. Rokort udfyldes som normalt i klubben i forgangen. Engangshandsker, som ligger ved computerne. Rør ikke ved mus eller computer uden handsker.
  5. I må ikke komme i klubben hvis I føler jer sløj.
  6. Følg sundhedsstyrelsens retningslinjer især med hensyn til at være samlet 10 personer i og omkring Roklubben.
  7. Hvis I er i tvivl om I er i risiko gruppen bliv væk.
  8. Båd, vest og pagaj, skal vaskes med opvaske sæbe efter brug. Havesprøjter vil stå fremme med opvaske blanding, lad sæben sidde til næste rotur, så det kan virke.
  9. Det samme gælder robåde
  10. Vask eller sprit jeres hænder før og efter roning.
  11. Ophold i klubben er ikke tilladt.
  12. Man kan sagtens følges af i kajak - blot man følger de normale 2m. afstandsregler, på land som på vand.
  13. Alle tager ansvar for eget helbred og viser hensyn til andre.

Hilsen Formanden.