Velkommen til Lemvig Roklub

Lemvig Roklub er en klub, som både rummer robåde og kajakker.
Vi er ca. 200 aktive roer, som kombinerer det at få god motion og nyde den dejlige natur, vi har i Lem Vig.
Lemvig Roklub danner samtidig rammen om hygge og socialt samvær.

Roning
Motionsroning dyrkes hele sommersæsonen af største delen af klubbens medlemmer. De første morgenroerne er allerede på vandet sammen med solopgangen. Også i løbet af dagen og aftenen er der aktivitet i klubben.

Kajakroning
Kajakkerne er den sidst tilkomne type af både i roklubben. De første blev anskaffet 1992 og er et godt supplement til en robåd.

Kaproning
Vi har p.t. kun få kaproere, der deltager i stævner. Men det er op til dig selv, om du vil deltage.

Ungdomskajakroning og Ungdomsroning
For at blive medlem af klubben skal man være fyldt 10 år. Arbejdet for de yngste medlemmer organiseres af mindst én voksen leder. Der tilbydes en bred vifte af aktiviteter med udgangspunkt i kajak og roning.

Langtursroning
Kan man ikke nøjes med at se den hjemlige fjord, så er langtursroning en mulighed. Deltagerne arrangere selv ture eller deltager i større arrangementer. Disse kan tage deres udgangspunkt i klubben, men også foregå i fjernere farvande i Danmark eller udlandet. Der har bl.a. været arrageret sommerture i Tyskland, Norge, Sverige og Grækenland mm.

Rospinning
Om vinteren tilbyder Lemvig Roklub rospinning, som er en særdeles effektiv træning, der giver konditonen et rigtigt godt boost.

Vinterbadning
Lemvig Roklub tilbyder også vinterbadning. Vinterbaderne kalder sig selv Lemvikingerne. De startede som en lille gruppe i 1998. Siden da er gruppen vokset, og den er flyttet til Lemvig Roklub. Der har etableret sauna med udsigt over fjorden ind til Lemvig.

Hvordan kommer du i gang?
Læs mere under de forskellige aktivteter.

Nye hold i kajak og roning (2024)
Hvis du gerne vil undervises i kajak med start maj 2024 skriv til:
    Søren:   sorenpthomsen@outlook.dk
 
Vil du gerne vil undervises i robåd med start i 2024 skriv til:
Herefter vil du få besked på mail når dit hold starter.